top of page
new-york-city-skyline-aerial-view-dusk-with-colorful-cloud-empire-state-skyscrapers-midtow

DRÖMMAR OM

ETABLERING

I NEW YORK     & SVERIGE?

Stockholm by night.jpg

Kämpar du med dessa problem?

LARS ÅKERLUND KONSULT

  • Fantastiskt koncept men behöver du hjälp med att paketera det för rätt målgrupp?

  • Hur ska vi synas och höras i världen?

  • Drömmar om att etablera i New York?

  • Behöver kontoret flyttas? Omdesignas?

  • Letar du efter nya utrymmen?

  • Visionen tydlig men saknar en färdplan?

  • Behöver ni en project manager?

loft-kontor-väntrum.jpg

Gör dig redo för framgång

Vi erbjuder en one stop shop för allt som inkluderar konceptutveckling, design och etablering i Sverige och New York. Vi är din tenant rep Så att du kan fortsätta fokusera på det du är bäst på.

office space

LARS ÅKERLUND

OM MIG

Jag är en driven serieentreprenör som ägnar hela mitt yrkesliv åt att skapa och driva nya företag och verksamheter, både inom Sverige och New York. Efter 15 spännande år som grundare och VD för den svenska cafékedjan FIKA har jag byggt upp ett kontaktnät över hela USA, och har genom detta nätverk kunnat hjälpa flera företag att etablera sig på den amerikanska marknaden. Jag hjälper mina kunder med allt från att hitta den ultimata lokalen, kontraktsskrivning och byggnadsingenjörer, samt att navigera i gällande lagar och regler och de många tillstånd som ofta krävs. Med min gedigna erfarenhet av att skala och effektivisera företag inom F&B-branschen. Idag arbetar jag främst som konsult men även som Hyresgästrepresentant för flera svenska företag inom olika branscher.

Min styrka ligger i att hjälpa företag av olika storlekar att förstå hur de kan maximera sin kapacitet, vikten av att ständigt anpassa sig för att hantera olika utmaningar, samt hur man bygger ett starkt varumärke och etablerar ett koncept med intention om nationellt eller internationellt. Min passion är helt enkelt att hitta och välja rätt väg i alla utmaningar, möjligheter och äventyr ett entreprenörsliv oundvikligen erbjuder.

bottom of page